• Beste Klanten,
  • ☆☆Graag afspraak maken voor jullie aankopen in de shop☆☆
  • We zijn volop bezig met herschrijven van onze opleidingen☆
Home » Webshop » Xpress Builder Gel

Studies hebben aangetoond dat veel nagelstylisten worstelen met tijd. Ze streven naar het versnellen van hun behandelingsprocedure om de perfecte set gelnagels te plaatsen. Deze intenties zijn goed bedoeld, maar niet alle gelproducten zijn een ‘one-size-fits-all’ wat vaak leidt tot frustraties bij nail techs.

Tijdens de ontwikkeling van Abstract’s® Xpress Builder Gel werd er rekening gehouden met een behoorlijke lijst aan eigenschappen waaraan de gel moest voldoen. Een gemakkelijk te hanteren bouwgel die garant staat voor stevige en duurzame nagels en ook geschikt is voor de meest hardhandige klanten. De mogelijkheid om natuurlijke nagels te verstevigen zonder na te vijlen. Verlengingen creëren met de Tip & Overlay techniek of het modelleren van je favoriete nagelvorm in no time met weinig tot geen navijlwerk. Superieure hechting, geen lifting en geen vergeling. To top it off... Cruelty-free en vegan. Inhale, exhale, ...the word is out.

Abstract® Xpress Builder Gel is de langverwachte revelatie van dit prachtige en succesvolle Belgische merk. Abstract® Xpress Builder Gel is een absolute must-have allround hard gel, verkrijgbaar in verschillende prachtige tinten die geheel stressvrij gebruikt kan worden door zowel gevorderden als beginners. Welke applicatietechniek je ook gebruikt, de Abstract® Xpress Builder levert je keer voor keer de meest onberispelijke en duurzame resultaten.

Abstract® Xpress Builder Gel is een go-to gel voor beginners en gevorderden. Deze easy-to-handle gel staat garant voor stevige, duurzame nagels, ook bij de meest hardhandige klanten. De Abstract® Xpress Builder is cruelty-free & vegan, loopt niet uit en leent zich ertoe natuurlijke nagels te verstevigen of refills (bijwerkingen) uit te voeren met weinig tot geen navijlwerk. Maak verlengingen met de Tip & Overlay techniek of modelleer je favoriete nagelvorm in no time, geheel stressvrij en met de applicatietechniek die jou het meest ligt. Superieure hechting, geen lifting, geen vergeling. Een absolute must-have voor elke geller.

Xpress Builder Gel