• Beste Klanten,
  • ☆☆Graag afspraak maken voor jullie aankopen in de shop☆☆
  • We zijn volop bezig met herschrijven van onze opleidingen☆
Home » Webshop » S-Gel Builder Gel In A Bottle

S-Gel Builder Gel In A Bottle

S-Gel staat voor "Sofie-stication" In A Bottle, waar Speed, Strength en Structure de absolute kernwoorden zijn. Deze Builder Gel In A Bottle werd specifiek ontwikkeld om op een snelle en efficiënte manier natuurlijke nagels te verstevigen, structuur te bieden, korte verlengingen te maken, hoekjes te herstellen of een bijwerking uit te voeren. Navijlen is voortaan verleden tijd.

Omdat Natural Nail Treatments on-going services zijn en natuurlijke nagels van persoon tot persoon sterk kunnen verschillen, ontwikkelde Sofie Devlieger haar S-Gel. Deze gel is medium-flexibel ten opzichte van de natuurlijke nagel, waardoor je een superieure duurzaamheid mag verwachten bij een normale tot harde natuurlijke nagelplaat. S-Gel is de meest Stootvaste en Scratch-resistant Builder Gel In A Bottle, waardoor ook de meest hardhandige klanten van een duurzame Natural Nail Treatment kunnen genieten.

Deze Builder Gel In A Bottle is een onmisbare hard gel die zich vlot laat verwerken, optimale resultaten waarborgt en geschikt is voor zowel beginners als gevorderden. 100% Cruelty-Free & Vegan.