• Beste Klanten,
 • ☆☆Graag afspraak maken voor jullie aankopen in de shop☆☆
 • We zijn volop bezig met herschrijven van onze opleidingen☆
Home » Over Just Us

Just Us Nails & Beauty Education Academy

Welkom bij Just Us Nails & Beauty, Uw Beautyschool op maat.  

In ons Just Us Store & Beautyschool vinden jullie alleen Topmerken.  Tijdens onze opleidingen werken wij alleen met kwalitieve merken zodat jullie tevens als professionals “The Best of The Best” bieden aan jullie klanten.


Door onze snelle groei in opleidingen zijn we vereerd te kunnen melden dat wij  een erkenning hebben gekregen bij de Vlaamse Overheid

 

Als Erkend Beautyschool volgen wij zelf opleidingen en leggen wij jaarlijks examens af.  Wat wij leren geven wij door aan jullie, dit wil zeggen, jullie leren alle nieuwe technieken.  De normen van onze merken staan hoog geschreven en eisen garantie naar jullie als professionals.  Dit dankzij onze Topmerken kunnen wij jullie dit aanbieden.  

Just Us Education Academy garandeert jullie “The Best” te maken in het vak  tegen over jullie Concullega's.Opleidingen voor Professionals

Just Us Nails & Beauty biedt tal van opleidingen op maat gesneden. Iedere werkdag plannen wij opleidingen in, eveneens op vraag indien de datums en uren je niet passen.  Privè of op verplaatsing doen wij ook, dit vanaf 2 personen of in overleg.  Wij vragen geen meerprijs.

 

Volgen van een opleiding

Voor het volgen van onze opleidingen is er geen voorkennis vereist.  Tijdens al onze opleidingen is er altijd Theorie en Praktijkgedeelte aan verbonden.

Tijdens onze lessen werken wij altijd in kleine groepen max 2 personen.  De lessen worden aan de hand van de inschrijvingen gegeven door

2 docenten.  Dit wil zeggen kleine groepen veel aandacht tot perfectie en zelfzekerheid.

 

Bij iedere opleiding krijgen jullie een Certificaat 

 

Wie zijn wij (zaakvoerders)

De naam "Just Us" wilt zeggen "Gewoon wij".
@Wendy Blereau en @Joëlle SerkynAlle Opleidingen worden gegeven door Wendy Blereau & Joëlle Serkyn,  beiden zijn wij zaakvoerders en zijn dagelijks zelf actief in ons eigen Instituut.

Door al zelf 10 jaar in het vak te staan kan Wendy met fierheid zeggen dat zij dankzij haar inzet en harde werk in 2012 een Team Trophy gewonnen heeft in Nailympia te Londen.   Niet alleen in 2012 maar ook in 2016 heeft zij 2 bronzen medailles gewonnen voor Gel & Acryl Perfection.  Haar passie voor perfectie in Kuntnagel zijn zeer hoorwaardig en leert jullie alle Kunstnagelsystemen.  

Met 8 jaar ervaring in het vak heeft Joëlle Serkyn oog op perfectie voor Esthetiek in High Level.

Beiden zijn wij getraind door Kampioenen die bekend zijn en tevens behoren tot de absolute top.

Wij als docenten zijn enorm gepassioneerd  en leren jullie onze Skils en Tricks aan.  Willen jullie ook hoog scoren bij jullie klanten aarzel dan niet. 

Wat hebben we je te bieden

      
 • Ervaring in de theorie als in de praktijk    

      
 • Kleine groepen van max 4 voor opleiding Esthetiek

      
 • Kleine groepen van max 8 cursisten voor nagelstyling

      
 • In grote groepen worden jullie opgeleid door 2 docenten

      
 • Wij geven cursussen op verplaatsing en privè

      
 • Just Us is een erkend opleidingschool

     

 

De Groothandel & Opleidingen is op één locatie, Aarschotsesteenweg 227, 3012 Wilsele,